Check de nieuwe website van Track Software!

IDEAX IDEAX B.V. is een zelfstandige organisatie die zich richt op ontwikkeling van software, beheer, training en consultancy rond Lotus Notes, intranet en internet-toepassingen.

De focus is vooral gericht op:

  • ontwikkeling en support van generieke en maatwerk-toepassingen
  • beheer van infrastructuur,
  • verzorgen van trainingen, zowel algemeen Lotus Notes als Notes applicatie-trainingen.
De organisatie is sinds 1996 Advanced Lotus Business Partner (indertijd onder de naam Softhouse automatisering).

Klanten
Onze klanten bevinden zich zowel in het MKB segment als onder de grotere relaties
als DSM, Ballast Nedam en Heineken. Ondanks onze relatieve kleinschaligheid waarderen zij het professionalisme, de betrokkenheid en de open, korte communicatielijnen. Niet zelden begint een relatie met de implementatie van ťťn van onze standaardpakketten. Het succes wordt vervolgens uitgebouwd door daarop wijzigingen te realiseren die de toepassing voor hen nog succesvoller maakt.

Software ontwikkeling
Gaat het om ontwikkeling van maatwerk, dan variŽren de opdrachten van kleine systemen tot grotere complexe oplossingen. Door hoge eisen aan de architectuur te stellen, creŽren we robuuste en gemakkelijk te onderhouden toepassingen. Flexibiliteit is een tweede baken waarop gekoerst wordt, omdat de aanpasbaarheid van toepassingen aan nieuwe ontwikkelingen gegarandeerd moet zijn.

Tools en infrastructuur
IDEAX gebruikt voor haar eigen kantoorautomatisering uitsluitend toepassingen die gebaseerd zijn op Lotus Notes. Ook de website en het extranet zijn op Notes gebaseerd. Op deze wijze wordt verankerd dat iedere collega een intrinsieke bekendheid heeft met Notes en de eventuele vragen van onze klanten gemakkelijk kan beantwoorden.